Deseori, părinţii aranjează camerele copiilor destul de simplu, gândidu-se întîi de toate la utilitatea obiectelor. Actualmente, designerii de interior susțin ideea că spațiul în care cei mici îşi petrec timpul trebuie să fie vesel și decorat în așa mod încât să stimuleze imaginaţia şi creativitatea copilului, acesta are nevoie de culoare și trebuie să fie un mediu jucăuș, confortabil, în care copilul tău să se simtă în largul lui. Una dintre modalitățile prin care poți obține acest lucru este aplicarea stickerelor cu diverse personaje de poveste sau altă tematică după visul și dorința copilului.
WallArtMoldova te ajută să alegi decorul potrivit cu stickere pe peretele din camera copiilor tăi.


Alege stikerul potrivit pentru spațiul de joacă sau educativ în camera copilului pentru a se bucura de momentele recreative. Inainte de toate trebuie mai întîi să te consulți cu copilul tău, să ții cont de pasiunile și dorințele lui. Nu există anumite reguli pentru a decora cu stickere un perete sau spațiu pentru copii, imaginația este cel mai bun sfătuitor în astfel de cazuri. Copii trăiesc într-o lume a culorilor iar diferitele culori îi atrag și le transmit un anumit mesaj.Culorile recomandate și preferate de majoritatea copiilor sunt de la cele aprinse, vii cum ar fi oranje sau verde, galben, la cele pastelate în combinație cu tonuri de alb, sur. Petele de culoare mai îndrăznete sunt în trend. Modelele și decorațiunile cu stickere pe pereți caștigă din ce în ce mai multă atracție și varietate dintr-un decor modern de camera pentru un copil.
In cazul în care dorești un sticker decorativ personalizat cu numele copilului, acesta poate fi aplicat cu numele dorit realizat la dimensiunea, culoarea și stilul dorit.


Autocolantul se aplică pe orice suprafață plană uscată, curată, netedă (perete, mobilă, sticlă, etc) și poate fi repoziționat fără a deteriora suprafața respectivă.

Materiale precum betonul, suprafețe nezugrăvite cu tencuială, gips-cartonul, suprafețe siliconate, suprafețe brute, poroase, suprafețe din fibră de sticlă, suprafețe umede, nu sunt potrivite pentru aplicarea stickerelor.

Aplicarea se face în trei pași :

1. Curăță și usucă suprafața pe care urmează să aplici autocolantul.

2. Dezlipește piesele sticker de pe hârtia suport.

3. Lipește piesele pe perete asa cum ți se indică in fotografia care însoțește autocolantul . Poziționează stickerul fără a presa puternic până te convingi că e aplicat corect, apoi apasă cu putere și netezește.