1. Modul de aplicare

Primul avantaj al aplicarii stickerelor de perete este faptul ca tu poti sa le aplici fara a avea nevoie de un specialist care sa lucreze cateva ore la tine acasa. Tu iti alegi stickerul dorit, locul unde doresti sa il aplici si incepi montajul.


Il poti aplica singur daca este un sticker de mici dimensiuni sau alaturi de partener/a, de copii sau de un prieten daca este un sticker mare la care ai putea avea nevoie de ajutor si indrumar

     

2. Materiale necesare

Pentru a aplica un sticker de perete ai nevoie de  o racleta sau un card bancar. Peste sticker este o folie de transfer care te ajuta sa il aplici mai bine si mai precis pe perete.

Avantajul stickerelor este flexibilitatea si faptul ca nu ai nevoie de artisti sau de specialisti care sa le aplice si fiecare element poate sa fie aplicat in alta zona a peretelui. 

In stickerul decorativ Copac cu ramuri de mai jos exista si flori care pot fi pozitionate pe alt perete, pe mobila sau chiar pe geam.
Singur iti formezi compozitia .Este o metoda distractiva de a implica copilul intr-un proces Creativ.


Pretul stickerelor incep de la 100 de lei si gasesti zeci de modele predefinite, cu un design pe care il poti vedea inainte si stii exact cum va arata pe perete. Pentru a vizualiza mult mai bine rezultatul final. Alt avantaj este ca poti sa ceri anumite modificari de culori sau dimensiuni in momentul in care te hotarasti asupra detaliilor.


Modificarea culorilor nu schimba costul total deoarece culorile se schimba de catre designer si nu necesita cumpararea altor vopsele sau materiale.

  

Stickerele sunt mai usor de aplicat de catre oricine intr-un timp redus, bugetul alocat este mai mic, iar efectul vizual este impresionant.Ele pot fi scose de pe perete din doriti un alt design.
Daca doresti sa decorezi si a fost util acest articol, contacteaza-ne si te vom ajuta sa creezi decorul perfect in living, camera copilului, baie, bucatarie, dormitor sau la birou.